Berusaha Permainan dan Paysafe Masukkan Tawaran Pembayaran Bersatu Baharu
toto

Berusaha Permainan dan Paysafe Masukkan Tawaran Pembayaran Bersatu Baharu

Selepas menandatangani perjanjian perkongsian dengan Resorts World pada akhir Mac dan mengumumkan perjanjian lanjutan dengan Playtech untuk Eropah dan UK pada awal bulan, syarikat pembayaran dalam talian multinasional Paysafe kini telah memulakan kerjasama dengan Strive Gaming.

Perisian Paysafe Akan Menjadi Sebahagian daripada PAM Strive Gaming
Paysafe percaya perjanjian baharu dengan pembekal platform pengurusan akaun pemain (PAM) akan membantunya menangani keperluan untuk pengendali dalam talian di Amerika Utara. Strive Gaming dan rakan kongsi kukuh Paysafe dalam dunia iGaming Golden Nugget Online Gaming juga mengumumkan perjanjian bersama yang kini sah di Arizona dan Ontario.

Mengikut syarat perkongsian yang baru diumumkan, Strive Gaming akan mendapat manfaat daripada perisian Paysafe dengan memasukkannya ke dalam platform PAMnya. Seterusnya, ini akan membolehkan pemain Golden Nugget Online Gaming serta pelanggan dari platform Amerika Utara dan Kanada yang lain menikmati pelbagai pilihan yang lebih kaya dari segi penyelesaian pembayaran klasik dan alternatif. Pilihan pembayaran baharu akan tersedia melalui hanya satu antara muka untuk kemudahan tambahan.

Apakah yang ditawarkan oleh Paysafe?
Paysafe akan menawarkan alat analisis dan pilihan pelaporan masa nyata live sgp hari ini kepada platform PAM. Penyelesaian ini akan membolehkan pelanggan Strive Gaming memerhatikan urus niaga mereka dengan lebih dekat, menikmati tahap perlindungan yang lebih tinggi dan mengoptimumkan kadar penerimaan pembayaran mereka. Pemain akan mendapat manfaat daripada pilihan deposit yang lebih cepat dan mudah melalui kad kredit dan debit menggunakan gerbang pembayaran popular Paysafe.

Mereka juga akan dibenarkan untuk menyelesaikan pembayaran mereka menggunakan Skrill USA atau alternatif tunai seperti Paysafecard dan Paysafecash. Pengendali kasino yang akan menerima platform Strive Gaming PAM akan menyediakan pelanggan dengan rangkaian penuh penyelesaian deposit dan wang tunai yang dibuat khas untuk memadankan sebarang keperluan.

Paysafe, Sedia Membantu Usaha Permainan Mengembangkan Hubungannya Dengan Pengendali
Ketua pegawai eksekutif Paysafe, Zak Cutler menyatakan keterujaan syarikat hongkong pools untuk menyokong matlamat Strive Gaming untuk mewujudkan hubungan yang lebih kukuh antara pengendali dan pelanggan mereka menggunakan penyelesaian pembayaran mereka. Pada masa yang sama, syarikat tidak sabar-sabar untuk terus mengembangkan perkongsian baharu demi kepentingan terbaik pengendali permainan dalam talian di Amerika Utara.

Pada masa yang sama, ketua pegawai eksekutif Strive Gaming, Max Meltzer menambah syarikat itu bertukar menjadi “platform terkemuka” di Amerika Utara berkat teknologinya yang boleh skala dan sangat cekap. Beliau juga menyatakan Toto macau bahawa perkongsian yang hebat seperti perjanjian baharu dengan Paysafe mewakili “ciri khas” “timbunan teknologi” mereka, dan perjanjian baharu itu akan mengikut kehendak pelanggannya.

Paysafe mempunyai lebih dua dekad pengalaman dalam bidang pembayaran dalam talian, lebih daripada 3,500 pekerja tersebar di 10 negara, dan volum transaksi tahunan yang melebihi markah $120 bilion.